tweet @LUNCHBE
lunch.be
step1

2.

step2

3.

step3

4.

step4

Leverancier

Lunch

Betaald

Uw lunch

salad salad
“Normaal gezien bellen de klanten, dan moeten wij de telefoon opnemen, de bestelling opschrijven, dan kunnen er van beide kanten fouten insluipen. Nu is het gemakkelijk, Lunch.be stuurt de fax door, alles komt er duidelijk uit, en wij gaan leveren bij de klant.”

Pic-Nic

Deurne

Gebruikersnaam

Paswoord

Auto login
login

Wat betekent Lunch.be voor de leveranciers ?

Lunch.be zorgt voor een betere relatie tussen de klanten en leveranciers doordat kosten en stress van de bestellingen en leveringen verminderd worden en slimmere betalingen worden aangeboden. Hierbij blijft het persoonlijk contact met de klanten centraal staan !

Lunch.be biedt de perfecte oplossing voor broodjeszaken die dagelijks bestellingen van bedrijven en groepen werknemers verwerken. Geen plaats meer voor de dagelijkse beslommeringen bij het ontvangen en verwerken van de bestellingen !

Border

Gratis

Proefperiode

gratis

Onze troeven :

advantage
advantage
advantage
download

Meer informatie

Wat kost het ?

U betaalt als lunchzaak een laag percentage over de via Lunch.be gerealiseerde omzet. Hier krijgt u voor: bestellingenbeheer, geautomatiseerde facturatie en klantendienst. De verkopers van Lunch.be gaan ook op prospectie, voeren klantbezoeken uit, en geven demo’s aan de klanten. Neem contact met ons op voor meer details over het percentage en de vele voordelen.