tweet @LUNCHBE
lunch.be
step1

2.

step2

3.

step3

4.

step4

{?{step1_line2}?}

{?{step2_line2}?}

{?{step3_line2}?}

{?{step4_line2}?}

salad

Nom d’utilisateur

Mot de passe

Auto login
login
”Met Lunch.be zijn de bestellingen van individuele medewerkers gebundeld waarbij de gebruikersvriendelijkheid en het gemak voor de medewerkers centraal staat. Dit heeft als resultaat meer keuze voor de medewerkers en minder kans op fouten bij de bestellingen. De verbeterde communicatie leidt tot een meer efficiënte afwikkeling door de lokale lunchzaken”.

HR Management

Essent

Wat betekent Lunch.be voor uw Bedrijf ?

Lunch.be biedt bedrijven een goedkope uitbesteding van het werk dat de receptie of office manager dagelijks kwijt is aan het organiseren van de lunches voor medewerkers en/of catering voor meetings. Ook zorgt het geautomatiseerde systeem voor herinneringen aan individuele medewerkers ten behoeve van het plaatsen van de bestelling en het uitvoeren van de veilige betaling. Alle bestellingen worden bevestigd door het systeem en zijn te allen tijde beschikbaar voor inzage. De betaling van catering voor meetings wordt verrekend via facturatie op basis van de condities van de leverancier.

Border

Gratuit

Période d’essai

gratis

Onze troeven:

advantage
advantage
advantage
download

Plus d’information

Wat betekent Lunch.be voor uw Werknemers ?

Lunch.be biedt het performante alternatief voor de faxlijst met de bestellingen. Het wisselen van het cash geld met collega’s wordt niet meer van deze tijd beschouwd.

{?{Catering}?}

{?{CateringOmschrijving}?}

Qu’est-ce que ça coûte?

Uw bedrijf kan Lunch.be onbeperkt en gratis gebruiken gedurende 3 maanden na de eerste bestelling, ongeacht het aantal gebruikers. Daarna kan u vrijblijvend een abonnement nemen op het gebruik van Lunch.be. De abonnementsprijs is afhankelijk van het aantal individuele gebruikers binnen uw bedrijf:

Utilisateurs Abonnement annuel Prix par mois
1-10 Gratuit Gratuit
11-25 €79 €6,58
26-50 €129 €10,75
51-100 €199 €16,58
101-500 €299 €24,92
>500 Contacteer ons voor offerte op maat