tweet @LUNCHBE
lunch.be
step1

2.

step2

3.

step3

4.

step4

Leverancier

Lunch

Betaald

Uw lunch

salad

Gebruikersnaam

Paswoord

Auto login
login
”Met Lunch.be zijn de bestellingen van individuele medewerkers gebundeld waarbij de gebruikersvriendelijkheid en het gemak voor de medewerkers centraal staat. Dit heeft als resultaat meer keuze voor de medewerkers en minder kans op fouten bij de bestellingen. De verbeterde communicatie leidt tot een meer efficiënte afwikkeling door de lokale lunchzaken”.

HR Management

Essent

Wat betekent Lunch.be voor uw Bedrijf ?

Lunch.be biedt bedrijven een gemakkelijk te gebruiken bestel systeem voor de dagelijkse lunches en/of catering. Ook zorgt Lunch.be voor herinneringen aan individuele medewerkers ten behoeve van het plaatsen van de bestelling en het uitvoeren van de veilige betaling. Alle bestellingen worden bevestigd door het systeem en zijn te allen tijde beschikbaar voor inzage. De betaling van catering voor meetings wordt verrekend via facturatie op basis van de condities van de leverancier.

Border

Gratis

Proefperiode

gratis

Onze troeven:

advantage
advantage
advantage
download

Meer informatie

Wat betekent Lunch.be voor uw Werknemers ?

Lunch.be biedt het performante alternatief voor de faxlijst met de bestellingen. Er kan gemakkelijk bij verschillende leveranciers worden besteld. Doordat iedereen zijn eigen herinneringstijdstip kan kiezen en zelf zijn lunch kiest, wordt de kans op fouten kleiner en worden discussies vermeden. Lunch.be levert dus meer kostbare tijd op voor de werknemer. Het wisselen van het cash geld met collega’s wordt niet meer van deze tijd beschouwd. Lunch.be biedt de werknemers meer vrijheid door de slimme betalingsmogelijkheden op maat van het bedrijf.

Heeft u een eigen kantine/keuken/catering contract?

De catering en lunch diensten via Lunch.be zouden een aantrekkelijk alternatief kunnen zijn voor de vaak kostbare eigen dan wel uitbestede interne catering. Medewerkers kunnen direkt lunch tegoed krijgen via Lunch.be – conform wettelijke bepalingen en RSZ (niet-belast extralegaal voordeel). Ook kunnen touchscreens met betalingsterminals geplaatst worden in een kantoor- of fabrieksomgeving waarmee de medewerkers snel en veilig gevarieerde lunch kunnen bestellen.

Wat kost het?

Uw bedrijf kan Lunch.be onbeperkt en gratis gebruiken gedurende 3 maanden na de eerste bestelling, ongeacht het aantal gebruikers. Daarna kan u vrijblijvend een abonnement nemen op het gebruik van Lunch.be. De abonnementsprijs is afhankelijk van het aantal individuele gebruikers binnen uw bedrijf:

Gebruikers Jaarabonnement Prijs per maand
1-10 Gratis Gratis
11-25 €79 €6,58
26-50 €129 €10,75
51-100 €199 €16,58
101-500 €299 €24,92
>500 Contacteer ons voor offerte op maat